Solucions

TalpTech ofereix solucions d’agricultura de precisió fàcils d’utilitzar per a tots els agricultors. Els nostres productes es basen en interfícies gràfiques simples i intuïtives que es poden instal·lar en qualsevol tractor i atomitzador com un kit senzill. TalpSpray i TalpMonitor poden operar junts per aconseguir els beneficis màxims.

TalpSpray és una tecnologia patentada que aplica la quantitat òptima de pesticida necessària
per garantir la salut de cada planta.

Com funciona

TalpSpray ajusta el volum de polvorització al vigor de cada planta i a la velocitat del tractor en temps real, encenent i apagant les vàlvules quan falta una planta. Les dades recollides també s’envien a la núvol per a una anàlisi addicional del conreu i la generació d’informació valuosa pels agricultors.

Compatibilitat

TalpSpray es pot instal·lar en qualsevol tractor i atomitzador.

Tecnologia

TalpSpray i TalpMonitor es basen en la mateixa tecnologia: intel·ligència artificial i tecnologies de visió computacional executades en arquitectures d’”edge” i “cloud” d’alt rendiment amb acceleradors basats en intel·ligència  artificial. A més, incorporen sensors de càmera estereoscòpica, GPS i connectivitat LTE/Wifi per a una caracterització adequada de les plantes.

Seguretat

TalpSpray applies the exact required amount of pesticide, no more, no less.

Fàcil d’utilitzar

TalpSpray implementa una interfície gràfica intuïtiva i fàcil d’utilitzar que pot ser utilitzada per qualsevol agricultor, independentment de la seva experiència tecnològica.

Estalvi garantit

TalpSpray pot estalviar del 20% al 40% del pesticida utilitzat segons la variabilitat de la plantació.

TalpMonitor analitza cada planta i cada fruit cada vegada que el tractor passa per la plantació;
així és possible realitzar pronòstics precisos de rendiment del conreu i detecció precoç de
malalties i deficiències de nutrients.

Com funciona

TalpMonitor analitza i identifica les variables rellevants del conreu com ho faria un agrònom experimentat, i les envia a la núvol en temps real, proporcionant informació abans
que el tractor abandoni la parcel·la sobre: informació fisiològica (mida i vigor de la coberta vegetal, identifica i compta brots, raïms, baies, puntes de creixement, etc.) per optimitzar els
pronòstics de rendiment; informació sanitària identificant i registrant malalties i plagues en detecció precoç; i aspectes de qualitat com el verolat, la lignificació o el nivell de maduresa; per
a la presa de decisions de la collita.

Compatibilitat

TalpMonitor es pot instal·lar en qualsevol tractor, quad o vehicle.

Tecnologia

TalpSpray i TalpMonitor es basen en la mateixa tecnologia: intel·ligència artificial i tecnologies de visió computacional executades en arquitectures d’”edge” i “cloud” d’alt rendiment amb acceleradors basats en intel·ligència artificial. A més, incorporen sensors de càmera estereoscòpica, GPS i connectivitat LTE/Wifi per a una caracterització adequada de les plantes.

Fàcil d’utilitzar

TalpMonitor implementa una interfície gràfica intuïtiva i fàcil d’utilitzar que pot ser utilitzada per qualsevol agricultor, independentment de la seva experiència tecnològica, proporcionant alarmes i informació en temps real durant l’operació del tractor.